NAJUGODNEJŠI PONUDNIK KVALITETNIH
ALU, PVC OKEN IN VRAT
KLIKNI ZA NEOBVEZUJOČO PONUDBO
Brezplačna pomoč in svetovanje
040 838 320

Montaža oken in vratV našem podjetju pri nakupu kakovostnih oken dobite tudi profesionalno in korektno montažo.
Pri tem uporabljamo kvalitetne materiale za vgradnjo oken in vrat. Vsak element se pritrdi z SCH vijaki v zid.

Demontaža oken in vrat

Pred demontažo nam je stranka dolžna pripraviti in omogočiti dostop do oken in vrat ter zaščititi tla.
Med samo demontažo smo pozorni, da se robovi zidu in fasade čim manj poškodujejo. Po izvedeni demontaži starega stavbnega pohištva se prostor pospravimo in počistimo, da preprečimo poškodbe tal.

Nudimo več vrst montaž

Suha montaža

Elementi se pritrdijo v zidno odprtino, poravnajo se z vodno tehtnico. Elementi se zatesnijo s PU peno in enostransko zaključijo z zaključnimi letvicami in silikonom . Pri novogradnjah se elemente pritrdi z vijaki ter zatesni z PU peno.

RAL montaža

Ppredstavlja moderno troslojno vgradnjo oken in vrat, ki je v skladu z evropskimi smernicami RAL. S takim načinom vgradnje dodatno privarčujete veliko energije, saj se na spojih med okenskimi okvirji in konstrukcijo,uporabljajo paro prepustni trakovi, trajno elastična mehko celična pena pa deluje kot odličen toplotni izolator. Tako so spoji pri RAL montaži paro propustni iz notranje strani in vodoodporni iz zunanje strani, kar omogoči prehod pare iz prostora v okolje, ne pa obratno. RAL montaža se priporoča pri vgradnji stavbnega pohištva v novogradnje, obvezna je pri gradnji pasivnih in nizko energetskih hišah.

Montaža polic

Zunanje police se montirajo na polični profil in ne na okvir okna. Polica se silikonizira in pritrdi z vijaki in PU – peno.

Montaža rolet

Ločimo nad okensko in pred okensko roleto.

Zaključevanje z letvicami

Letvice morajo biti pravilne dimenzije in mora minimalno 1 cm nalegati na okenski okvir. Za zaključno silikoniranje uporabljamo akrilni in nevtralni silikon. Za silikoniranje vseh spojev med letvico in steno z notranje strani uporabljamo akrilni silikon, za silikoniranje zunanjih spojev pa nevtralni silikon.

Obdelava špalet z mavčno ploščo

Mavčno ploščo narežemo na ustrezne dimenzije in jo postavimo za rob okvirja. Stične robove se pred poravnavo obdela s primerno maso, otrdi z mrežico in kotniki. Vse spoje se nato zgladi do najbolj optimalne ravnine.

V našem podjetju pri nakupu oken dobite tudi profesionalno in korektno montažo.
Pokličite  040 838 320 ali nam pošljite sporočilo.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

MOŽNOST PLAČILA
NA 12 OBROKOV
brez obresti in dodatnih stroškov
KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?
Z nakupom pri vas smo bili izjemno zadovoljni. Odličen odziv, hitra montaža. Priporočam!

Barbara, Celje