NAJUGODNEJŠI PONUDNIK KVALITETNIH
ALU, PVC OKEN IN VRAT
KLIKNI ZA NEOBVEZUJOČO PONUDBO
Brezplačna pomoč in svetovanje
040 838 320

Varnostna vrata že od 79 EUR na mesec

Objavljeno: 05.02.2018
door-1089638_1920 Če želite varnost vaših stanovanj, hiš ali drugih objektov, so varnostna vrata nujen element. Različne vrste oblog omogočajo, da se vaša varnostna vrata odlično zlijejo z okolico in se estetsko ujemajo z objektom.

Zakaj izbrati ravno naša varnostna vrata?

Ker poleg vrhunske kakovosti nudijo tudi odlično zvočni izolacijo, toplotno izolacijo, vrata, ki si jih imamo v ponudbi, pa so različnih materialov, zato lahko izberete tista, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Toplotno izolacijo vratom omogoča podboj iz lepljenega lesa, ki je prekrit s pvc folijo. Zaradi njihove kakovosti, ni potrebe po dodatnem vzdrževanju. Vašemu objektu je varnost zagotovljena zaradi krila debeline 55mm, ki je sestavljeno alu pločevine in prekrito s pvc folijo, hkrati pa je tudi v notranjosti ojačano z jeklenimi rebri.

Naša varnostna vrata ustrezajo evropskim standardom, na razpolagi pa imamo različne modele s široko paleto dekorjev v različnih barvah. Potrebno se je zavedati, da morajo varnostna vrata za hiše ali stanovanja ustrezati tretjemu ali četrtemu varnostnemu razredu. Višji kot je razred, večjo varnost vrata zagotavljajo. Osnovni material za vrata pa je večslojni lepljeni les.

Podboj varnostnih vrat je lahko suhomontažni (ta pokriva celotno globino zidu) ali klasičen. Izdelan je iz masive ali panelne plošče. Poleg tega imajo vrata dve ključavnici s tremi varnostnimi vijaki. Kukalo vrat je širokokotno. Tesnilo vrat je nameščeno okoli krila in podboja, vrata pa imajo tudi prilagojen prag z zanimivimi aluminijastimi kapicami. Dodatek k vratom so tudi titanovi tečaji, ki omogočajo prilagajanje vrat v treh dimenzijah.

Varnost vas in vaše družine postavite na prvo mesto. Varnostna vrata so odlična preventiva pred možnimi vlomi, poleg tega pa vam dajejo občutek varnosti in zavetja v vašem domu.

Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri podajanju nasvetov o tem, katera vrata so najbolj primerna za vas. Poleg tega bodo v kratkem času poskrbeli za pravilno montažo varnostnih vrat, saj le strokovna in pravilna montaža zagotavlja pravilno opravljanje funkcije vrat. Nudimo vam tudi desetletno garancijo.
 

< Seznam objav

Preberite tudi...

Varnostna vrata, zakaj jih je pametno izbrati?
Človekova največja in najdragocenejša potreba je potreba po VARNOSTI.

Preberi več >
Ko z nasmehom stopite v stanovanje
Z okni in vrati priznane blagovne znamke Deluxe lahko popolno spremenite izgled vašega doma.

Preberi več >
Okna na obroke
V naši ponudbi boste našli pestro izbiro lesenih, PVC, ALU in lesena okna znamke DELUXE, ki poleg kvalitete nudijo tudi cenovno ugodnost, odplačujete pa jih lahko na obroke

Preberi več >
Zasteklitev balkonov in teras
Odprti balkoni in terase so sicer prijetno okolje za preživljanje časa med poletjem, a vendar postanejo v zimskem času skoraj da neuporabni.

Preberi več >
Nekaj naših del
Oglejte si nekaj naših zadnjih projektov

Preberi več >
MOŽNOST PLAČILA
NA 12 OBROKOV
brez obresti in dodatnih stroškov
KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?
Z nakupom pri vas smo bili izjemno zadovoljni. Odličen odziv, hitra montaža. Priporočam!

Barbara, Celje