NAJUGODNEJŠI PONUDNIK KVALITETNIH
ALU, PVC OKEN IN VRAT
KLIKNI ZA NEOBVEZUJOČO PONUDBO
Brezplačna pomoč in svetovanje
040 838 320

Okna na obroke

Objavljeno: 22.01.2018
building-2560843_1920 V naši ponudbi boste našli pestro izbiro lesenih, PVC in ALU oken znamke DELUXE, ki poleg kvalitete nudijo tudi cenovno ugodnost:
odplačujete pa jih lahko na obroke.

PVC okna so primerna za vse tiste, ki želijo visoko protihrupno zaščito, hkrati pa ta omogočajo tudi odlično toplotno izolacijo. So enostavna za vzdrževanje in nudijo varnost, njihova življenjska doba pa je dolga. Zaradi prožnosti tesnil, ki jih imajo PVC okna, se po spremembah zaradi zunanjih vplivov vrnejo v prvotno obliko. Dodatno izolacijo (tako zvočno kot tudi toplotno) lahko dosežete z dvojnim tesnjenjem in dodatnim notranjim tesnjenjem. Z izbiro stekla, barve, okvirja in ostalih komponent, se okna v popolnosti prilagodijo vašemu okusu in domu.

ALU okna so izdelana iz aluminijastih profilov, omogočajo pa odlično toplotno izolacijo. Njihova prednost se skriva ravno v materialu iz katerih so izdelana, saj ta dobro ohranja svoje strukturne lastnosti, hkrati pa ni podvržen zunanjim vplivom. So neobčutljiva na mehanske poškodbe, vzdrževanje le teh pa je zelo lahko. Aluminijasta okna so primerna tako za energetsko varčno gradnjo (zaradi svojih odličnih sposobnosti izolacije) kot tudi za klasično gradnjo. Primerna so za klimatsko neugodna mesta. Navadno so vgrajena v večje dele stavbnega pohištva.

Za ustvarjanje harmoničnega bivalnega okolja izberite okna iz naravnega materiala. Les je odlična izbira za tiste, ki želijo cenovno dostopnost ter visoko kakovost. Kljub naravnemu materialu, lesena okna zaradi kakovostne zaščite in sodobne tehnologije izdelave omogočajo dolgo življenjsko dobo. Tako kot okna iz plastike in aluminija tudi ta omogočajo dobro izolacijo. Lesena okna DELUXE so izdelana iz kvalitetnega lesa, v naši široki paleti pa lahko najdete različne tone, barve, vrste lesa, debeline profilov in druge elemente, ki bodo najbolje zadovoljili vaše potrebe. Pri izbiri bodite pozorni tudi na zaščito lesa, ki je ključnega pomena za ohranitev dolgotrajnosti oken. Ta je lahko iz barve ali aluminija.

Za vse dodatne informacije o nakupu oken ter ustrezni kvalifikaciji se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem prisluhnili ter vam pomagali najti optimalno rešitev.

< Seznam objav

Preberite tudi...

Varnostna vrata, zakaj jih je pametno izbrati?
Človekova največja in najdragocenejša potreba je potreba po VARNOSTI.

Preberi več >
Ko z nasmehom stopite v stanovanje
Z okni in vrati priznane blagovne znamke Deluxe lahko popolno spremenite izgled vašega doma.

Preberi več >
Varnostna vrata že od 79 EUR na mesec
Če želite varnost vaših stanovanj, hiš ali drugih objektov, so varnostna vrata nujen element.

Preberi več >
Zasteklitev balkonov in teras
Odprti balkoni in terase so sicer prijetno okolje za preživljanje časa med poletjem, a vendar postanejo v zimskem času skoraj da neuporabni.

Preberi več >
Nekaj naših del
Oglejte si nekaj naših zadnjih projektov

Preberi več >
MOŽNOST PLAČILA
NA 12 OBROKOV
brez obresti in dodatnih stroškov
KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?
Z nakupom pri vas smo bili izjemno zadovoljni. Odličen odziv, hitra montaža. Priporočam!

Barbara, Celje