NAJUGODNEJŠI PONUDNIK KVALITETNIH
ALU, PVC OKEN IN VRAT
KLIKNI ZA NEOBVEZUJOČO PONUDBO
Brezplačna pomoč in svetovanje
040 838 320

Komarniki

garancija

2
LETI

troha-komarnici-sl4
Preprečite vdor nadležnega mrčesa s komarniki! Zaščita proti mrčesu, ki traja.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,...).

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov

So izredno zanesljivi in okolju neškodljivi,primerni so za stanovanjske objekte, javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano). 

Največje prednosti komarnikov

Univerzalna zaščita pred vsemi vrstami nadležnih insektovpoleg samostojne montaže jih je mogoče vgraditi tudi v zunanja senčila (integrirani v roletnih omaricah ali pod zunanjimi žaluzijami)različne izvedbe ( rolo, fiksni, drsni, Amerika vrata)prost pretok svežega zraka brez vdora nadležnega mrčesa tudi pri odprtem oknuenostavna montaža in čiščenjene omejuje pogleda skozi oknomrežica komarnika je UV stabilna
Vaše ime:

Elektronski naslov:
Telefon/GSM:
Kraj:
Zadeva:

Sporočilo / vprašanje:

Prosimo, izpolnite vsa obvezana polja!

Sporočilo je poslano

Spoštovani,
vaše sporočilo smo prejeli.
Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,

troha-komarnici-sl4

Oglejte si tudi

MOŽNOST PLAČILA
NA 12 OBROKOV
brez obresti in dodatnih stroškov
KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?
Z nakupom pri vas smo bili izjemno zadovoljni. Odličen odziv, hitra montaža. Priporočam!

Barbara, Celje